Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een plek in Parentshouse Zutphen dan kun je je aanmelden via het contact formulier.

Naast je naam, adres , e-mail en telefoonnummer vinden wij het fijn om iets te weten over je kind(eren) Leeftijd en informatie over de omgangsregeling en eventuele bijzonderheden.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op te nemen om te kijken of je aan de criteria van toewijzing voldoet. In dit gesprek bespreken we samen of Parentshouse Zutphen iets voor jou is en of we je direct kunnen plaatsen. Als er niet direct plaats is, dan kom je op de wachtlijst.

Als er plaats is, en je voldoet aan de criteria, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. In een gesprek van ongeveer een uur wordt er stilgestaan bij jouw persoonlijke motivatie en mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek wordt samen besloten of jij één van de nieuwe bewoners wordt. Daarna volgt er een ontmoeting met de andere bewoners.

Het is mogelijk om van te voren een kijkje te nemen in het parentshouse, als je serieus overweegt je op de wachtlijst te laten plaatsen. Je kunt dit dan aangeven tijdens het eerste telefonische gesprek.

.

*In verband met de privacy wet. Vragen wij u akkoord te gaan met het verwerken van uw gegevens welke u op onderstaand formulier invult. Wij geven geen gegevens aan derde! Als u op verzenden drukt gaat u akkoord. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand halen kunt u ons een verzoek per telefoon of e-mail sturen.

 

 

Heeft u zich bij ons aangemeld? Aanmelden bij de woningstichting kan via deze link.

woonkeus-stedendriehoek/ inschrijven